загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні приватні пенсійні рахунки зможуть запрацювати в 2013 р., - Тігіпко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Приватні пенсійні рахунки в Україні зможуть запрацювати на практиці в 2013 році. Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр України, міністр праці і соціальної політики Сергій Тігіпко, передає кореспондент РБК-Україна.

 

"Зараз почали обговорювати дуже активно пенсійну реформу... І я бачу, що у всьому світі зменшують відсоток на відрахування на приватні пенсійні рахунки, на особові пенсійні рахунки другого рівня... До кінця цього року у нас в плані внести відповідні зміни. Ми внесемо. Там незначні зміни в законодавство, а все інше ми вирішуватимемо так, як записано в закон. Я думаю, що реально ці рахунки можуть запрацювати з 2013 року", - сказав віце-прем'єр-міністр, відповідаючи на питання про те, коли будуть подані документи до парламенту про введення накопичувальної пенсійної системи .

До списку новин