загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Москвичі втерли носа киянам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Доходи українців у столиці, за даними Міждержавного статистичного комітету СНД, майже в 3 рази нижчі, ніж у жителів Москви.

Так, якщо у середньостатистичного москвича середня заробітна плата за підсумками серпня поточного року становила трохи більше $ 1,4 тис., то у киянина - близько $ 560.

Серед країн колишнього СНД відстають кияни також від жителів Астани. Згідно з даними, середня заробітна плата казахів дорівнює $ 994,5.

Навіть у сусідній Білорусі доходи громадян трохи вищі, ніж у Києві. За офіційними даними, середня зарплата в Мінську становить $ 597.

Найважче громадянам Таджикистану. Саме Душанбе став лузером за рівнем середньої заробітної плати. Середній показник там - всього $ 230.

Нагадаємо також, що минулого року найменші зарплати у Європі в перерахунку за офіційним курсом валют були зафіксовані в Молдові - $ 271 та Україні - $ 332 за місяць.

До списку новин