загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як дізнатися про надходження грошей на рахунок.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні ми все рідше бачимо готівкові гроші, так як все міцніше в наше життя входять електронні, що зберігаються на банківських рахунках та інтернет-гаманцях . Щоб дізнатися про надходження грошей на рахунок, необхідно подивитися поточний стан рахунку.

Інструкція Вам знадобиться:

- банківська карта; - мобільний телефон; - паспорт; - комп'ютер.

0

Щоб дізнатися про надходження грошових коштів щодо, скористайтеся вашої банківською картою. Наприклад, запит залишок коштів на картці в найближчому банкоматі.

 

1

Якщо до банкомата далеко, зателефонуйте в службу підтримки держателя пластикової карти вашого банку. Телефонний номер цілодобової служби написаний на звороті картки, зазвичай нижче магнітної смуги дрібним шрифтом. Щоб дізнатися, чи надійшлигрошіна ваш рахунок, повідомте спеціалісту підтримки номер вашої пластикової картки, записаний на її лицьовій стороні, кодове слово, вказане вами при підписанні договору з банком (зазвичай це відповідь на питання "Назвіть дівочу прізвище матері "), і паспортні дані.

 

2

Не можете зателефонувати - зверніться до філії або відділення вашого банку. З собою візьмітькартку і паспорт. При зверненні вкажіть пін-код картки.

 

3

Хочете оперативно дізнаватися провступігрошей на рахунок, підключіть у відділенні вашого банку послугу "SMS-банкінг".На ваш мобільний телефон будуть автоматично приходити СМС-повідомлення від банку кожен раз, коли відбудеться рух ваших коштів на рахунку (поповнення або зняття).

 

4

Якщо ваш банк надає послугу "Інтернет-банкінг", підключіться до неї, і ви зможете оперативно перевірити баланс і дізнатися про надходження коштів на ваш рахунок через інтернет.

 

5

Набагато зручніше користуватися сервісами на зразок "SMS-банкінг", ніж самостійно дізнаватися про стан рахунку. До того ж, у випадку якщо з вашого рахунку вкрадуть гроші, ви оперативно про це дізнаєтеся і зможете вжити відповідних заходів.

 

6

Щоб дізнатися про надходження грошей на рахунок в WebMoney, зайдіть насайтhttp ://www.webmoney.ru/, виберіть вкладку "гаманець", авторизуйтесь. Знайдіть той гаманець, на який повинні були надійти кошти, і перевірте. Якщо гроші не надійшли, але очікується, що вони прийдуть найближчим часом,періодично натискайте кнопку "Оновити".

Корисні поради:

Не поспішайте звинувачувати відправника, якщо гроші не прийшли. Це трапляється, навіть якщо ви користуєтеся послугами надійного банку. Щоб розібратися в ситуації, попросіть людини, який повинен був перерахувати вам гроші, прийти з вами у відділення банку (з паспортом і квитанцією про переведення коштів) та зверніться до працівника, який його обслуговував.

До списку новин