загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Британських страховиків лякає, що люди живуть так довго

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Великобританії деякі страхові компанії почали готувати пенсійні програми з розрахунку, що клієнт може дожити до 120-125 років.

Про це заявив глава Британської асоціації страховиків Отто Торесен) у своєму виступі на конференції з представниками асоціації, повідомляє "Лєнта.ру".

За його словами, зростання тривалості життя є загрозою для майбутнього британської економіки, так як системи соціального та медичного забезпечення не зможуть справлятися з попитом.

Торесен зазначив, що зараз люди живуть в середньому на 30 років більше, ніж 100 років тому, а до 2100 року столітні пенсіонери стануть нормою. Довге життя одних громадян може призвести до ущемлення прав інших. Тому, за його словами, необхідно стимулювати людей збирати більше грошей на пенсії.

Торесен запропонував декілька пунктів, які, на його думку, допоможуть страховикам переконати громадян перераховувати більше коштів у пенсійні фонди.

Глава ABI вважає, що в першу чергу процес перерахування платежів повинен бути зрозумілий кожному члену фонду.

Також необхідно налагодити процес спілкування з клієнтами, в результаті якого у них буде чітке уявлення про те, як формуються їхні пенсії.

Крім того, Торесен закликав компанії проявити гнучкість і включити в договори можливість коректувати умови накопичення, щоб мати можливість протистояти змінам у світовій економіці.

У 2011 році, як показало дослідження страхової компанії Scottish Widows, чоловіки у Великобританії відкладали "на старість" 185 фунтів в місяць - 3,5 тисячі доларів на рік, а жінки - 95 фунтів на місяць - 1,8 тисячі доларів на рік.

До списку новин