загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінфін України виділив 270 млн грн Ощадбанку для виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

 Міністерство фінансів України 8 листопада виділило державному Ощадбанку (Київ) 270 млн грн для здійснення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку СРСР.  

 Як говориться в повідомленні Мінфіну в п'ятницю, це довело загальну суму перерахувань до 4,670 млрд грн.

 Як повідомлялося, уряд Юлії Тимошенко в 2008 році вирішив виплатити вкладникам Ощадбанку СРСР до 1 тис. грн на вкладника. Однак компенсації на загальну суму 5,8 млрд грн отримали лише близько 6,4 млн осіб.  

 Президент В.Янукович у березні цього року доручив уряду забезпечити виплати в червні-грудні 2012 року на таких же умовах решті вкладникам, дані про яких були внесені до спеціального реєстру до 1 січня 2012 року. Всього на ці цілі виділено 6 млрд грн.  

 З 1 вересня Ощадбанк також відновив реєстрацію в реєстрі для вкладників, які ще не проходили реєстрацію даних і компенсаційних рахунків.  

 Президент і уряд уже заявили про плани продовжити виплати в 2013 році, проте проект держбюджету з планованими розмірами платежів поки відсутній.  

До списку новин