загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійні посвідчення — у відповідальних руках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Внесено зміни до деяких постанов Правління ПФУ.

Вагомі зміни стосуються порядку обліку, зберігання, оформлення та видачі пенсійних посвідчень в ПФУ та його територіальних управліннях.

Тепер організацію, приймання і передачу посвідчень покладено відповідно до наказів керівників пенсійних органів на відповідальних осіб.

Уповноваженим забезпечувати виготовлення у місячний строк посвідчень та перевірку наявності раніше призначених пенсій (виготовлених посвідчень) визнається ПФУ.

Визначено механізм та строки обміну інформацією про осіб, яким призначено пенсію, між територіальними пенсійними органами та ПФУ, процедуру оформлення та видачі останнім посвідчень.

Інші зміни мають більш технічний характер та передбачають приведення Положення про головні управління ПФУ в АР Крим, областях, містах Києві та Севастополі та Положення про управління ПФУ в районах, містах і районах у містах у відповідність до норм чинного законодавства.

Постанова набере чинності з дня її офіційного опублікування.

ТАКОЖ НА ЦЮ ТЕМУ Ви можете знайти  1 Новини, 2 робочих ситуацій

До списку новин