загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нацкомфінпослуг уточнила порядок припинення діяльності пенсійних фондів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нацкомфінпослуг розробила «Порядок припинення недержавних пенсійних фондів в результаті ліквідації, приєднання або злиття», який планується прийняти замість наявного порядку.

Документ чітко визначає, що причинами припинення діяльності недержавних пенсійних фондів можуть бути тільки ліквідація, приєднання або злиття.

Також Комісія збільшила термін обов‘язкового повідомлення вкладників фонду про ліквідацію, приєднання або злиття з 5 до 15 днів, які раніше відлічувалися з дати прийняття рішення про ліквідацію, а тепер — з дня узгодження Нацкомфінпослуг плану припинення фонду. Також наголошується, що за бажанням вкладників контракти, укладені з пенсійним фондом, який припиняється, можуть бути переукладені з пенсійним фондом-правонаступником.

Документ деталізує порядок створення комісії з припинення, яка говорить, що її членом може бути дієздатна особа, не пов’язана з іншим членом комісії у родинні зв'язки, не засуджена за умисні злочини. Також від претендента вимагається вища економічна або юридична освіта і стаж роботи у сфері ринків фінансових послуг не менше трьох років.

Вказується, що в число комісії з припинення можуть бути включені працівники Нацкомфінпослуг або Комісії з цінних паперів та фондового ринку. Також комісія з припинення може складатися з ради пенсійного фонду.

До списку новин