загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Маленький сомик заважив... 74 кг!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поблизу селища Страхолісся (Іванківський район Київської області), неподалік Чорнобильської зони відчуження, рибалки-любителі впіймали на гачок малюка гігантського сома вагою... 74 кг!

“Витягнути його з води було складно. Довелося стріляти у рибу з рушниці картеччю (великими свинцевими кулями. - Авт.), - розповів один із рибалок Сергій Брехов. - Рибини таких велетенських розмірів у місцевих водоймах практично не водяться. Тому це справжня удача!”

“Свого часу рибалив поблизу села Коробівка Черкаської області і зловив на спіпінг сома вагою 114 кг. Але для дитинчати сома вага у 74 кг — це справді рекорд!”, - каже голова Асоціації рибалок України Олександр Чистяков.

До списку новин