загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

45 тисяч українців вшанували вчора пам’ять жертв Голодомору

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В усіх регіонах України до Дня пам’яті жертв Голодоморів проведено 356 масових заходів, участь в яких взяло понад 45 тисяч осіб., повідомили в УЗГ МВС України.

 

Основними ініціаторами проведення заходів виступили: органи державної влади та місцевого самоврядування, а також місцеві організації.

По всій території держави охорону громадського порядку забезпечували понад 1,7 тис. працівників міліції. Охорону громадського порядку в м. Києві забезпечували 55 працівників міліції. Правоохоронці стверджують – під час проведення поминальних заходів порушень громадського порядку не зафіксовано.

Як інформував ZAXID.NET, 24 листопада в Україні та 32 країнах світу вшанували жертв Голодомору. Зокрема, жертв Голодомору вшанували у Польщі, Молдові, Угорщині, Болгарії та Росії . Прем'єр-міністр Канади також закликав вшанувати пам'ять жертв Голодомору.

Минулого тижня у Львові накрили «стіл голоду» зі стравами часів Голодомору. Кожен охочий міг скуштувати хлібці з каштанів та насіння кропу, жолуді з корою дуба, які подрібнювалися і вимішувалися у воді з невеликою кількістю борошна, кору дуба з льоном, до якої додавали запарену ромашку, маленьку жменьку кукурудзяної крупи та кропив’яний корж.

Нагадаємо, згідно із дослідженням соціологічної групи «Рейтинг», проведеним протягом 2010-2012 років, більшість українців погоджуються з твердженням, що Голодомор 1932-1933 років був геноцидомукраїнського народу.

До списку новин