загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові відкриють першу в Україні міську медіатеку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Центральній бібліотеці для дорослих ім. Лесі Українки на Мулярській, 2а створять міську медіатеку – інтерактивний громадський центр, обладнаний новітніми технологіями.

Влада міста, Центральна бібліотека для дорослих ім. Лесі Українки та їхні партнери об’єднали зусилля для створення у Львові першої в Україні медіатеки за допомогою програми «Бібліоміст» із залученням міжнародного досвіду. Упродовж 2013 року приміщення бібліотеки буде реконструйовано, а заклад суттєво змінить свої функції та матеріально-технічну базу.

Медіатека – це обладнаний сучасними технологіями громадський центр нового типу, який пропонує можливість участі у заходах та використання різноманітних ресурсів, включаючи Інтернет, CD та DVD-носії, електронні книги, інтерактивні програми вивчення іноземних мов і комп'ютерних технологій, програми дитячого розвитку, комп’ютерні курси, музичну студію, кінозал, дискусійні клуби, тренінги і гуртки для усіх членів родини. Приміщення буде доступне для людей з особливими потребами. На додачу до послуг традиційної бібліотеки громада міста зможе насолоджуватись сучасним комфортним дизайном центру та значно ширшим спектром послуг.

До списку новин