загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Депутати пропонують ввести пенсійні збори з продажу готівкової валюти з фіз- і юросіб

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Верховній Раді зареєстровано два законопроекти, якими пропонується ввести збори до Пенсійного фонду з операцій з продажу готівкової іноземної валюти як з фізичних, так і з юридичних осіб.

Законопроектом №11470-1, автором якого є народний депутат Андрій Павловський, пропонується ввести 15% пенсійний збір з операцій з продажу готівкової валюти.

“З метою обмеження валютних махінацій юридичних осіб, що становлять загрозу стабільності пенсійної системи та курсу національної валюти, передбачається відрахування юридичними особами до Пенсійного фонду України при здійсненні операцій з продажу іноземної валюти за готівкову гривню збору в розмірі 15 відсотків від суми операції”, – йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

При цьому не уточнюється, чи підпадають під дію зазначеної норми комерційні банки.. Також у парламенті зареєстрований законопроект №11470 про введення 10% збору до Пенсійного фонду України з суми операцій з продажу готівкової іноземної валюти фізичними особами. Автором документа є народний депутат Валерій Шаманов.

До списку новин