загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Так для чого влада підвищувала пенсійний вік?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Переглядаю черговий – можливо прощальний – бюджет від Азарова і  серед інших перлів бачу: тільки прямий дефіцит бюджету Пенсійного фонду складає майже 22 (!) мільярди гривень.  Плюс видатки із державного бюджету на "пенсії за різними програмами"- майже 62 мільярди – із яких чималий відсоток грошей іде на пенсію номенклатурі.

Плюс вже проголошене 15-відсоткове державне здирництво при продажу валюти тими ж пенсіонерами, кошти від якого також повинні йти на покриття дефіциту бюджету Песійного фонду – а це ще за 20 мільярдів гривень.

От і виходить, що реальний сукупний дефіцит пенсійного бюджету складає понад 100 мільярдів. Тігіпко "впарив" пенсіонерам підвищення пенсійного віку, розповідаючи солодку казочку про оздоровлення Пенсійного фонду. Що у сухому залишку? 1) Найбільший дефіцит бюджету ПФ від 1991 року, 2) підвищений пенсійний вік для жінок, яких на роботу при цьому у віці 55-ти років ніхто брати не поспішає, 3) шістнадцять різних пенсійних законів і прірва між трудовими пенсіями та спецпенсіями номенклатури.

І нічого – черговий бюджет щойно проголосовано з неприхованим кнопкодавством. Тому що, шановні пенсіонери, якщо ви не знаєте –  стабільність досягнуто, попереду добробут!!!

До списку новин