загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Чернігівщини власноруч зібрав унікальний суперкар

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонер зібрав автівку, аналогів якої немає в світі

На Чернігівщині 61-річний чоловік утілює свою мрію про спортивний автомобіль. Майструє сам уже десятий рік. Авто унікальне: 5,5 метрів завдовжки і має елементи, скопійовані з військових винищувачів.

Микола Тараканов приходить у гараж о п'ятій ранку, щоб попрацювати над своїм творінням. Пішки, адже весь родинний бюджет іде на чотириколісного, йдеться у сюжеті ТСН.

Автомобіль проектувався під розмір гаража, тому він тут ледь уміщається. Щоб роздивитися шедевр, виганяємо його надвір.

Такого автомобіля немає не те що в усьому Ніжині, а й у світі - це справжній ексклюзив. Спереду нагадує спортивний мерседес, збоку - лімузин, а ззаду - літак.

Автомобіль довжиною ручної роботи відсотків на 90. Із придбаного - тільки двигун від БМВ та гума. Навіть диски вилиті вручну.

Автор творіння Микола Тараканов показує: "Ось це мій основний інструмент: ковадло, міцний молоток, зубило. Так відбувається рубка металу".

Такому терпінню заздрять сусіди. Вони спостерігали за автомайстром роками. І тепер довіряють чоловікові ремонт своїх автівок.

Своє творіння майстер навіть зареєстрував у ДАІ і отримав номери. Модель назвав на честь дружини - Валентиною. "

Дружина була незадоволена, що я дуже багато часу проводив у гаражі. Щоб хоч трохи згладити кути, я назвав машину в її честь", - каже Тараканов.

Але їздить Валентина лише між гаражами. На більше у майстра немає бензину. А ще він мріє обшити салон машини чорною шкірою, встановити потужніший двигун та пофарбувати корпус у сріблястий колір. Тоді його саморобний шедевр зможе зацікавити любителів спортивних суперкарів.

"Мрія, очевидно, нездійсненна, тому що моя пенсія - 900 гривень, а дружина отримує 950 гривень", - сумує чоловік.

До списку новин