загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

80-річного пенсіонера "кинули" в Інтернеті

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З кожним днем кількість людей, обдурених за допомогою сучасних технологій (Інтернет, мобільний зв'язок), стає все більше. Нерідко це відбувається в тих випадках, коли в нечесні руки потрапляють особисті дані людини.

Сьогодні набирає обертів такий вид шахрайства, яккупівля-продаж товарів і надання різних послуг через мережу Інтернет. У міліцію все частіше надходять заяви від людей, які, бажаючи придбати товар або скористатися певними послугами, стають жертвами інтернет-афер.

Так, до Корабельного райвідділу міліції стали звертатися громадяни із заявами про те, що невідомі під приводом продажу мобільного телефону заволодівають їхніми грошима.

Також до міліції звернувся 80-річний пенсіонер. Чоловік повідомив про те, що невідомі особичерез інтернет-сайт під приводом надання медичних послуг заволоділи його грошима в сумі 5 тис. 400 гривень.

У Центральний райвідділ міліції звернулась адміністратор міжнародних сайтів і повідомила, що з її електронного гаманця веб-мані були зняті гроші в сумі 1 тис. 400 доларів. 

За всіма фактами шахрайських дій правоохоронці проводять ретельні перевірки і встановлюють осіб, причетних до скоєння даних злочинів.

Шановні громадяни! При проведенні різного роду Інтернет-операцій, намагайтесь бути максимально пильними. Замовляючи товари, довіряйте перевіреним фірмам і постачальникам, здійснюючи оплату тільки після отримання посилки. Не користуйтесь послугами сумнівних осіб і малознайомих фірм, намагайтесь зібрати максимум інформації про їх діяльність.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

До списку новин