загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Податкова знайшла спосіб, як боротися в офшорами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державна податкова служба для того, щоб позбавити бізнес бажання виводити гроші з-під оподаткування, з липня наступного року планує встановити контроль над трансферним ціноутворенням

Як заявив глава ДПС Олександр Клименко з України щорічно в офшори виводиться близько 100 млрд грн. У зв'язку з цим керівництво податкової служби, 10 січня наступного року планує подати законопроект до парламенту.

Документ, як сподіваються в ДПС, затвердять в першому кварталі, а в силу він вступить 1 липня 2013. Механізм боротьби полягає в тому, що податкова служба буде контролювати операції з резидентами країн з низьким рівнем оподаткування. За словами глави ДПС, будуть вивчатися всі операції з контрагентами обсягом понад 50 млн грн на рік. Розмір націнки за торговими операціями трейдерів складе 5%. Досить буде і 3% ", - додав Клименко. Один раз на рік - до 1 травня - підприємства зобов'язані будуть подати звітність з розширеною інформацією про угоди, можливі ризики, своїх контрагентах і аргументацією контрактних цін. За словами Клименка, за неподання звітності або відмова надати копії первинних документів ДПС буде накладати штраф у розмірі 5% від суми контрольованої операції, за неподання додаткових даних - на 100 мінімальних зарплат. У разі виявлення відхилення контрактних цін від ринкових, виявлення не відображених у звіті операцій та відмови бізнесу виправити зауваження ДПС проведе спеціальну перевірку в протягом 6-12 місяців.

ГНС  оффшор  законопроект

До списку новин