загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З нового року пенсіонери отримуватимуть на десять гривень більше

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 січня 2013 року мінімальна пенсія в Україні збільшиться на 10 гривень, а мінімальна заробітна плата - на 13 гривень.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пенсійного фонду України, опублікованому на сайті відомства. Як сказано в повідомленні, розмір мінімальної пенсії в Україні з нового року складе 894 гривень, а розмір мінімальної зарплати збільшиться до 1147 гривень.

Відомство також повідомляє, що відповідно до Закону України "Про державний бюджет на 2013 рік", підписаним президентом України і опублікованому в офіційній пресі, прожитковий мінімум в Україні з початку нового року буде на уровнет 1108 гривень. У цьому році це показник становить 1095 гривень. Також в повідомленні говориться, що до кінця наступного року, а саме з 1 грудня 2013 року, розмір мінімальної пенсії виросте до 949 грн, мінімальна зарплата збільшиться до 1218 грн, а прожитковий мінімум становитиме 1176 грн. Як йдеться в повідомленні відомства, прожитковий мінімум для дітей віком до шести років з 1 січня 2013 року становитиме 972 грн, а з 1 грудня буде збільшений до 1032 грн. Для дітей віком від 6 до 18 років прожитковий мінімум становитиме з 1 січня 1210 грн, а з 1 грудня - 1286 грн.

До списку новин