загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна увійшла в ТОП-10 країн, які варто відвідати у 2013 році за версією GLOBE SPOTS

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міжнародний портал подорожей Globe Spots оприлюднив перелік десяти найбільш привабливих країн для відвідування в 2013 році. Україна посідає в ньому восьме місце, випередивши Малаві та Канаду.

Про це повідомляється на офіційній сторінці Globe Spots.

До списку входять країни, які портал рекомендує для майбутніх подорожей, - найчастіше екзотичні, невідомі широкому колу туристів. Очолюють рейтинг Португалія, Мозамбік та Киргизстан. Далі йдуть Панама, Вірменія, Руанда та Куба.

Коментуючи "український" вибір, Globe Spots зазначає: "Україна пропонує широке різноманіття туристичних пакетів. І навіть незважаючи на широке поширення англомовної інформації про країну та наявність інфраструктури, яка постійно покращується, значна частина країни досі залишається невідомою для туристів".

Рейтинг порталу Globe Spots виходить вже п'ятий рік поспіль та визначається на основі особистого досвіду подорожуючих.

Зауважимо, що роботою з поширення англомовної інформації про Україну за кордоном опікується Департамент інформаційної політики МЗС. У числі заходів, реалізованих МЗС для приваблення іноземних туристів у 2012 році, був запуск веб-сайту ukraine-digest.com в структурі Інтернет-сторінки МЗС та забезпечення закордонних дипломатичних установ презентаційними іміджевими матеріалами.

До списку новин