загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Першу в Україні 3-D-галерею історико-краєзнавчого музею відкрили у Кривому Розі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відвідувачі музею у супроводі екскурсовода зможуть переглядати документальні та історичні відеоролики, присвячені розвитку Кривого Рогу та Дніпропетровщини, а також твори образотворчого мистецтва в унікальній 3D-відеогалереї.

Перша в Україні 3D-відеогалерея історико-краєзнавчого музею розміщується у павільйоні площею 282 м2 під найбільшим у світі квітковим годинником, що створено торік у Кривому Розі.

«Дніпропетровщина – регіон з багатою історією та традиціями. Нам є чим пишатися, є що пам’ятати. Сучасна 3D-відеогалерея – це унікальний культурно-мистецький проект, що поєднує новітні мультимедійні технології та історико-культурне надбання як Кривого Рогу, так і всієї області», - сказав губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.

В інтерактивному музеї встановлена найсучасніша мультимедійна апаратура, зокрема 7 двопроекторних 3D систем, 7 екранів для відтворення зображення в 3D форматі, один 12-метровий екран, 3 широкоформатних проектори та 3D телевізори.

За допомогою цього обладнання на величезні екрани, розміщені по периметру всього павільйону, проектуються фільми як у форматі 3D, так і у звичайному форматі. Формат 3D передбачає відтворення максимально об’ємного зображення та справляє на глядачів «ефект присутності». Завдяки цьому глядачі відчуватимуть себе учасниками подій, що відбуваються на екрані.

Відвідувачі у супроводі екскурсовода зможуть переглядати документальні фільми про розвиток міста та області, відеоролики, приуроченні до визначних історичних подій та державних свят тощо.

До списку новин