загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Віднесення до класу професійного ризику виробництва

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правління Пенсійного фонду внесло зміни до Порядку взяття на облік та зняття з обліку в органах Пенсійного фонду України платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого Постановою правління Пенсійного фонду України від 27.09.10 р. № 21-6.

Зокрема, передбачили, що у день отримання відомостей з реєстраційної картки на проведення держреєстрації юрособи чи фізособи - підприємця Пенсійний фонд направляє відомості про юросіб та фізосіб - підприємців до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України (даліФонд страхування від нещасних випадків). Робочий орган виконавчої дирекції останнього приймає рішення про віднесення до класу професійного ризику виробництва юрособи або фізособи - підприємця та не пізніше наступного робочого дня направляє Пенсійному фонду повідомлення про віднесення її до класу професійного ризику виробництва.

У разі незгоди зі встановленим класом професійного ризику виробництва платник єдиного внеску протягом десяти робочих днів після отримання від органу Пенсійного фонду повідомлення про встановлення класу професійного ризику виробництва здійснює узгодження класу професійного ризику виробництва з робочим органом виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків.

У разі отримання змін з реєстраційної картки про внесення змін до відомостей про юрособу або про фізособу-підприємця, що стосуються зміни виду економічної діяльності, органи Пенсійного фонду у день отримання зазначених відомостей від держреєстратора направляють ці відомості про юрособу або про фізособу - підприємця до відповідного робочого органу виконавчої дирекції Фонду страхування від нещасних випадків. Згідно з отриманою інформацією останній у разі необхідності приймає рішення про віднесення до нового класу професійного ризику виробництва юрособи або фізособи - підприємця.

Постанова правління Пенсійного фонду від 05.10.12 р. № 18-1. Набрала чинності 16.12.12 р.

До списку новин