загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З сьогоднішнього дня в Києві починає працювати виставка крижаних квітів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Представники Київської міської державної адміністрації повідомили про те, що сьогодні, 2 січня, в столиці України місті Києві відкривається виставка крижаних квітів, яка буде працювати до 27 січня. Відвідати виставку можна буде в період з 9:00 до 21:00.  

 Як повідомляється, звичайний вхід коштуватиме 25 гривень, але пенсіонери та діти у віці до семи років зможуть відвідати виставку абсолютно безкоштовно. На виставці буде представлено по 10 композицій від кожного району Києва. При цьому в кожній скульптурі дизайнери використовували приблизно по тисячі квіток.  

 Також повідомляється, що плюсова температура ніяк не вплине на проведення виставки.  

 «У зв'язку з потеплінням до нас неодноразово надходили запитання про те, чи буде проводитися виставка. Тому я б хотів усіх запевнити, що виставка відбудеться за любої погоди. Зберегти форму фігур дозволить промислова технологія нарощування льоду і спеціально встановлені намети», - повідомив гендиректор КО Київзеленбуд Михайло Царенко.  

 Крім прекрасних квітів, всіх відвідувачів чекають різноманітні розваги. Крім того, повідомляється, що на Співочому полі на час проведення виставки залишиться 18-метрова новорічна ялинка.  

 Слід зауважити, що на відкритті виставки, яке відбудеться о 13:00, будуть присутні заслужені діячі української естради.   

До списку новин