загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Обережно лохотрон. Акційні ціни - вищі від звичних

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Читач написав на сайт: Наші супермаркети, всі, нас дурять. Нагліють по повній. Шукав мікрохвильову піч в подарунок і сам це перевірив.

Я так розумію, що святкова логіка в маркетах така: люди купують все, тому пиши акція, добавляй в ціні і рахуй прибуток.

Шукав недорогу мікрохвильову піч. В цінах був зорієнтований, бо 3 місяці тому з колєгою ходив, йому обирати помагав. Так ось, ті моделі, які тоді були в межах 400 гривень у всіх магазинах, зараз 500. Найпечальніше те, що пише типу "святкова пропозиція", "знижкка до 30%", другий товар в подарунок. І народ ведеться. Як задурманені. Походив, подивився і поїха в будівельний гіпермаркет з відділом побутової техніки. Там знайшов те що шукав, без всіляких там "знижок" за тією ціною, що й раніше бачив.

Я вже не раз писав тут, але повторюсь - не ведіться на те все. Наші акції -не закордонні акції. там дійсно скидають ціну, а в нас - накручують. Раджу спочатку в неті помоніторити, потім полїздити порівняти ціни. так, втратите в часі, але гривень 100-150 (на дешевій техніці, якщо ж дорога то сотні гривень) зекономите.

До списку новин