загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні розкрили велику туристичну аферу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні розкрили велику аферу в галузі туризму: агентство обдурило близько 300 клієнтів, пообіцявши їм, що частину вартості поїздки їм оплатить якийсь благодійний фонд.

Близько 300 туристів довірилися шахраям: люди придбали путівки, погашаючи лише близько 50% вартості поїздки на лижні курорти за кордоном.

Одна з жертв шахраїв повідомила, що заплатила за поїздку готівкою, проте у неї відсутня навіть квитанція про оплату. Кошти вона принесла в касу турагентства, де їй пообіцяли видати путівку перед від’їздом.

За словами постраждалих, люди купували путівки зі значним ажіотажем, так як в турагенції їм повідомили, що є благодійний фонд, який в рамках рекламної акції оплачує половину вартості відпочинку. Крім того, про дешеві тури повідомляли родичам і знайомим. В результаті, жертви аферистів залишилися без відпочинку і без грошей.

На даний момент правоохоронні органи розшукують керівників турфірми і представників “благодійного фонду”.

Раніше повідомлялося, що за даними МВС України у справі афери Еліта-Центр забезпечено відшкодування збитків на суму понад 90 млн грн.

До списку новин