загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Єдиний внесок до Пенсійного фонду потрібно сплатити до 20 січня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Чинним законодавством для всіх платників єдиного внеску, в тому числі тих, які обрали спрощену систему оподаткування, встановлено термін сплати єдиного внеску за 2012 рік – до 20 січня 2013 року.

Про це повідомляє Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Виключення встановлено лише для таких категорій платників:

·                      гірничих підприємств – до 28 січня 2013 року;

·                      фізичних осіб – підприємців, які обрали загальну систему оподаткування – до 10 лютого 2013 року на підставі даних річної податкової декларації;

·                      осіб, які забезпечують себе роботою самостійно – займаються незалежною професійною діяльністю, а саме науковою, літературною, артистичною, художньою, освітньою або викладацькою, а також медичною, юридичною практикою, в тому числі адвокатською, нотаріальною діяльністю, або особи, які провадять релігійну (місіонерську) діяльність, іншу подібну діяльність та отримують дохід безпосередньо від цієї діяльності, за умови, що такі особи не є найманими працівниками чи підприємцями – до 1 травня 2013 року на підставі даних річної податкової декларації.

До списку новин