загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін удосконалить систему диференційованих комунальних тарифів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів України має намір удосконалити систему диференційованих тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні уряду у середу.

«Наші люди будуть сплачувати тільки посильний відповідно до їх доходів і обгрунтований тариф. Інша справа, що уряд пропонує частину тягаря бюджетної компенсації різниці у тарифах покласти на заможних. Ми будемо вдосконалювати систему диференційованих тарифів для тих, хто безболісно може сплачувати ринкову вартість теплопостачання та інших комунальних послуг», - сказав глава уряду.

Він додав, що підвищення тарифів не зачепить малозабезпечених громадян. Соціально-вразливі верстви продовжуватимуть отримувати субсидії на оплату житлово-комунальних послуг. Відповідно до закону пенсіонери платитимуть за ЖКП не більше 10% від сукупного доходу сім'ї, працююче населення - не більше 15%, наголосив Прем'єр-міністр.

До списку новин