загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кіровоградських пенсіонерів залучають до кіберпростору

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Управління Пенсійного фонду в м. Кіровограді постійно здійснює заходи щодо залучення пенсіонерів до числа користувачів веб-порталу електронних послуг.

Як повідомляє кореспондент «Кіровоград. Коментарі» за інформацією офіційного сайту Управління Пенсійного фонду в м. Кіровограді, з метою виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 червня 2012 року № 401 «Про доступ до послуг у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування», постійно здійснює заходи щодо залучення жителів обласного центру – пенсіонерів та інших категорій громадян – до числа користувачів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

За три місяці функціонування цього інтернет-ресурсу до управління надійшло близько 300 заяв від фізичних та юридичних осіб, що побажали стати його користувачами. Пройшовши нескладну процедуру реєстрації, вони отримали такий статус і сьогодні мають змогу ознайомлюватися з розміщеними на веб-порталі інформативними матеріалами, а у разі потреби – і використовувати їх з практичною метою. Це дуже зручно і вигідно. Зручно – тому що швидко і доступно, вигідно – тому що отримання такої інформації є безкоштовним.

Запроваджуючи веб-портал електронних послуг, Пенсійний фонд України якраз і дбав про зручність та доступність для користувачів, адже використання сучасних інформаційних технологій дозволяє значно спростити спілкування пенсіонерів та застрахованих осіб з органами Фонду.

Відгуки тих, хто вже користується послугами даного інтернет-ресурсу, мають позитивний характер, а підтвердженням його зростаючої популярності є  постійне збільшення кількості звернень до веб-порталу та вдячність громадян, які отримали необхідну інформацію чи консультації у зручному для себе форматі, без втрати власного часу та відвідування управління.

Долучитись до числа користувачів веб-порталу електронних послуг може будь-хто із жителів Кіровограда, для цього необхідно лише звернутися до управління Пенсійного фонду в місті та отримати відповідний код доступу.

Більш детальну інформацію щодо можливостей інтернет-ресурсу та порядку реєстрації на ньому можна одержати у відділі прийому та обслуговування громадян за принципом «єдиного вікна» управління Пенсійного фонду в м.Кіровограді або за телефоном «гарячої лінії» управління (0522) 27-94-70.

До списку новин