загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вихідні в Україні: вар'яти, зимові забави та фестиваль різників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В останні вихідні січня відбудеться прем'єра першого україномовного гумористичного шоу "Вар'яти", розпочнуться Вечори французького кіно, пройдуть "льодове побоїще" і зимові молодецькі забави і колоритний фестиваль різників.

АвтоТревел розповідає про найцікавіші події найближчих вихідних в Україні.

Вчора у Києві, в одноіменному кінотеатрі (кінотеатр "Київ", вул. Велика Васильківська, 19), стартував фестиваль "Вечори французького кіно з Citroеn", який триватиме до 30 січня. Підбірку нових і кращих французьких фільмів представляють українським глядачам компанія "Артхаус Трафік", Французький Інститут в Україні та компанія Citroеn. Відкрився фестиваль 24 січня вінтажною комедією "Любов на кінчиках пальців" - гарною історією з життя провінційної Франції середини ХХ століття, коли мода і міське життя були особливо яскравими і барвистими. Крім цього фільму, у програмі фестивалю ще 4 французькі прем'єри: "Шерех кубиків льоду", "Психи", "Рай чудовиськ" та "Велика вечірка".

26 січня о 14:00 на "Мамаєвій Слободі" (вул. М. Донця, 2) розпочнеться історична реконструкція "Дрижопільської битви". Ця битва відбулася між козацькими та польсько-татарськими військами 19-22 січня 1655 на Черкащині і була однією з найкривавіших битв, адже втрати обох сторін склали більше 30 000 вояків. Після реконструкції битви заплановані народні гуляння, пісні, танці, частування.

А 27 січня о 21:00 у "Докер пабі" на Оболоні (метро "Героїв Дніпра", вул. Богатирська, 25) відбудеться концерт культового російського гурту "Ногу свело!". У Києві хлопці виконають найбільш запальні рок-хіти, які присвячують багаторіччю своєї творчої діяльності. Вартість квитків на концерт починається з 250 грн.

У "Парку Киїівська Русь", як і завжди, відбуватимуться веселі забави. На гостей – дорослих і маленьких – чекають жваві ігри та конкурси. Приміром, перетягування канату чи підіймання "пудових" каменів. Також усіх бажаючих навчать вправлятись зі списами та мечами – зброєю середньовічних витязів. І звісно, запальні слов’янські мелодії покличуть усіх у хоровод. "Парк Київська Русь" знаходиться у селі Копачів Обухівського району. Родзинкою програми стануть виступи кінного театру – адже вершники продемонструють княже полювання, фігурну їзду, виконають захоплюючі трюки верхи на конях, а також навчать усіх бажаючих спілкуватись із цими добрими і благородними тваринами. Ціна вхідного квитка – 40 грн, діти відвідують Парк безкоштовно, для пенсіонерів діють знижки.

Вчора у Львові в клубі Picasso (вул. Зелена, 88) відбувся виступ гумор-шоу "Вар'яти", яке представляє Сергій Притула. Сьогодні о 19:00 відбудеться ще один смішний вечір. Під спільну назву "Вар'яти" об’єднались представники різноманітних гумористичних проектів зі Львова, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська та Рівного. У програмі шоу традиційні як для формату "stand-up comedy" монологи, мініатюри, гітарні номери, так і пошук власних "родзинок": відео-замальовки, "картинні галереї" і т.д. Вартість квитків: від 70 грн.

Нарешті, на Закарпатті в селі Геча Берегівського району, в неділю 26 січня пройде колоритний VII Фестиваль-конкурс гентешів (професійних різників) "Диснотор". До пізнього вечора різники демонструватимуть свою майстерність, а кулінари - готуватимуть з свинини різноманітні традиційні закарпатські страви - ​​шкварки, гурки, ковбаси тощо. І все це під гарне закарпатське вино.

До списку новин