загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На реконструкцію Хрещатику витратять близько 17 мільйонів гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На реконструкцію вулиці Хрещатик міська влада планує витратити 15-17 мільйонів з бюджету розвитку. Про це на прес-конференції розповів міський голова Черкас Сергій Одарич.

Він висловив сподівання, що до реконструкції своїми коштами також долучаться обласна влада, а також приватні підприємці.

– Лише наших коштів буде недостатньо, – переконаний мер. – Від такого проекту повинні виграти всі: і громадяни міста, і власники бізнесу.

За словами Сергія Одарича, на сьогодні міська влада вирішує, чи робити вулицю повністю пішохідною. Саме такою її бачить нинішній мер.

Хотілося б, щоб це місце стало таким, де можна було б вільно, спокійно, без шуму автомобілів та вихлопних газів, без блукання між автомобілями прогулюватися пішоходам, – сказав Сергій Олегович.

Також у планах переселення з вулиці усіх адміністративних об’єктів, а замість них – «місця, які хотілося б відвідати у вихідні».

 

Цього року на Хрещатику планують провести реконструкцію фасадів усіх історичних будівель із декоративним підсвічуванням.

Хотілося б підсвітити приміщення лялькового театру, ЗОШ № 17, художнього музею, музичної школи, газети «Черкаський край», «Укрсоцбанку» і так далі.... Навіть приміщення податкової піддається декоративній підсвітці! Це може стати красива будівля за рахунок гри світла і кольорів у нічний час, – переконаний Сергій Одарич.

Деякі з будівель закриваються деревами, тож зелені насадження доведеться замінити.

– Якщо ми хочемо мати фасади, значить нам необхідно підбирати дерева з відповідними кронами, які не лише будуть створювати затінок для пішоходів, а й не перекриватимуть будівлі, – пояснює міський голова.

Також на вулиці Хрещатик замінять тротуари та вуличне освітлення.

До списку новин