загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінсоцполітики хоче «осучаснювати» пенсії військовим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство соціальної політики пропонує законодавчо забезпечити право уряду осучаснювати пенсії військовослужбовців. Про це повідомив директор Департаменту пенсійного забезпечення Міністерства соціальної політики Микола Шамбір.

 

За його словами відповідний законопроект щодо внесення змін до статті 63 ЗУ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» мають розглянути сьогодні на засіданні Кабінету міністрів, повідомили у прес-службі відомства.

«Через низку  факторів, серед яких і та ж інфляція, є різниця між розмірами пенсійних виплатпризначених декілька років тому та останнім часом. Тому ми пропонуємо на законодавчому рівні додатково до існуючого механізму перерахунку пенсій закріпити право Кабміну «осучаснювати» раніше призначені пенсії. Це дозволить уряду оперативно реагувати на виникнення таких диспропорцій та усувати їх, забезпечуючи справедливість щодо військових, які вийшли на пенсію раніше», - сказав він.

Микола Шамбір зазначив, що зміни стосуватимуться всіх військовослужбовців, осіб рядового та начальницького складу, які  отримують пенсії незалежно від часу їхнього призначення.

До списку новин