загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Понад 90% українських фахівців мріють виїхати за кордон – опитування

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українську молодь не влаштовує економічна й політична ситуація в Україні, уточнили в адміністрації рекрутингового сайту hh.ua

Тотальна більшість (91%) вітчизняних висококваліфікованих спеціалістів із вищою освітою думають про роботу за кордоном, зазначає «Освітній портал».

Причому мова не лише про студентів. Серйозні наміри виїхати за кордон (передовсім – у країни Європи або США й Канаду) мають 30-річні фахівці. Такі дані отримано під час опитування, що його провів міжнародний кадровий портал hh.ua у листопаді 2012 року.

Майже половина респондентів (48%) відповіли, що мають серйозні наміри виїхати з України працювати. 43% опитаних зізналися, що іноді розглядають можливість пошуку роботи за кордоном. І тільки 4% зовсім не планують виїжджати з України. 5% респондентів хочуть використовувати навчання за кордоном для того, щоб залишитися там працювати.

Найбільш популярними для запланованої трудової міграції є розвинуті країни Заходу: Європа (63%), США та Канада (42%). Цікаво, що п’ята частина опитаних їде або планує їхати до Австралії, іще 14% – у РФ.

Дані отримано під час опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua, проведеного в першій половині листопада 2012 року. В опитуванні брали участь 5017 респондентів, серед яких 60% – чоловіки, 40% – жінки. Середній вік – 30 років. 77% респондентів, які взяли участь в опитуванні, мають закінчену вищу освіту. 

До списку новин