загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ера бензинових двигунів закінчиться через 10 років - дослідження

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Спроби пересадити планету на електромобілі приречені на невдачу, а водневий транспорт стане буденністю зовсім скоро.

До такого висновку прийшли британські експерти, які прогнозують вибухове зростання продажів автомобілів з водневими двигунами до 2025 року.

Експерти британського консорціуму UKH2Mobility, в який входять представники Daimler, Toyota, Hyundai і Nissan, передбачають в недалекому майбутньому різке підвищення популярності водневого транспорту. Правда, їх прогноз стосується тільки Великої Британії, де вже до 2020 року щорічні продажі таких транспортних засобів, відповідно до висновіків учених, досягнуть 10 тис. екземплярів. У 2025 році вони перевищать 100 тис. штук на рік, а до 2030 року по дорогах Великої Британії будуть колесити більше півтора мільйонів "воденьмобілей". Нагадаємо, машини, що використовують водневе паливо машини вже випускаються серійно, але надзвичайно малими партіями: до прикладу, Honda поставила собі за мету продати по всьому світу 200 екземплярів випускає з 2008 року автомобіля FCX Clarity.

Пов'язані такі оптимістичні прогнози, головним чином, з очікуваним зниженням ціни на водневе паливо: передбачається, що його вартість в майбутньому зрівняється з ціною на дизельне. Крім того, збільшиться кількість заправних станцій. Відомо, що уряд Великої Британії планує протягом найближчих 10 років вкласти близько 400 млн фунтів стерлінгів (більше 460 млн євро) в розвиток екологічно чистого транспорту. Про це нещодавно заявив міністр у справах підприємництва Великої Британії Майкл Фаллон.

Основними достоїнствами водневого палива вважаються зараз його відновлюваність, швидкість заправки (особливо в порівнянні з електромобілями) і гідна дальність пробігу на одній заправці.

До списку новин