загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спеціальна робоча група проаналізує ефективність пенсійної реформи

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Мінсоцполітики створена спеціальна робоча група, яка проаналізує ефективність пенсійної реформи.

Про це повідомила у п'ятницю міністр соціальної політики Наталія Королевська під час свого виступу на розширеній колегії, де розглядалися підсумки роботи міністерства за минулий рік та визначалися пріоритети подальшої політики держави у соціальній сфері, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

«Для удосконалення пенсійної реформи при міністерстві вже створена робоча група за участю науковців та експертів. Ми проаналізуємо ефективність роботи пенсійної реформи в минулому році. А найголовніше завдання - підготувати такі пропозиції, які дозволять ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду та перейти до другого рівня пенсійної системи», - сказалаКоролевська.

Вона заявила про готовність очолюваного нею міністерства продовжувати комплекс заходів, спрямованих на поетапне осучаснення пенсій та виплат для 12,8 млн пенсіонерів, які отримують трудову пенсію. Серед інших завдань, за словами міністра, - «ліквідувати так звану пенсійну зрівнялівку та гарантувати людям пенсії, відповідно до стажу і заробітку».

Окрім того Королевська наголосила на необхідності Пенсійному фонду поліпшити рівень обслуговування пенсіонерів та активніше вести консультативну й роз'яснювальну роботу серед громадян. «Сьогодні ми отримуємо багато скарг від людей на якість послуг та помилки при нарахуванні виплат тощо», - констатувала вона.

До списку новин