загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові проведуть комп'ютерні курси для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Львові розпочався набір на сьому освітню програму «Золоті роки» для дорослих та людей старшого віку. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. Навчання триватиме 3 місяці – із 20 лютого по 16 квітня. Заняття проводитимуться у понеділок, середу та четвер вдень. Внесок за навчання становить 80 грн. на місяць.

«До сторіччя заснування народних шкіл у м. Львові цьогорічна програма розпочинає навчання дорослих віком від 40 років та пропонує нові курси: «Школа особистого розвитку», «Народознавство», «Школа люблячих бабусь та дідусів», – зазначено у повідомленні.

Під час навчання студенти матимуть можливість ознайомитися з комп’ютерними технологіями, оздоровчими програмами, прослухати курс з психології, взяти участь у майстер-класах народних майстрів, взяти участь у суспільно-корисних волонтерських програмах, ознайомитися з роботою громадських організацій міста, а також зможуть поділитися власним досвідом в різних галузях. 

До списку новин