загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тепло і затишок топ-чиновників у Києві коштує українцям майже 120 мільйонів на рік

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На початку року низка установ центральної влади уклали угоди на постачання теплової та електричної енергії в 2013 році на загальну суму 119,11 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найдорожче комунальні послуги коштуватимуть для восьми будівель Нацбанку – 39,78 млн грн., трьох будинків СБУ – 23,80 млн грн. і 11 споруд Державного управління справами – 14,56 млн грн., пишуть «Наші гроші».

Кабінет міністрів і Державна податкова служба замовили послуги електро- і теплопостачання на 10,17 млн грн. і 10,10 млн грн. відповідно.

Чотири будинки Генеральної прокуратури коштуватимуть 6,90 млн грн.

Для офісів Міністерства фінансів та Київської міськради замовлено послуги на 4,87 і 4,68 млн грн. відповідно. Майже таку ж суму – 4,25 млн грн. – виділено на тепло і електрику для будинку відпочинку «Конча-Заспа» ДУСі, на території якого знаходяться резиденції впливових чиновників (їх перелік тут). Окрім цього «Конча-Заспа» замовила ще й газу на 8,38 млн грн.

В кінці року можуть бути проведені додаткові закупівлі послуг, якщо замовленого на початку року обсягу виявиться недостатньо, або буде перераховано вартість тарифів.

 

До списку новин