загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Більше реформ - більше мільярдерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Те, що реформи проводити потрібно, знають всі. Але які і як? Перші підсумки цієї роботи показують, що не все йде гладко. Пенсійна реформа, метою якої було зменшити дефіцит ПФУ, не вдалася. Тому, як і раніше на пенсії йдуть величезні кошти із бюджету. Податкова реформа теж має свої недоліки і тому періодично до неї вносяться зміни і доповнення. Неоднозначно населення, особливо сільське, сприймає і новації в медицині.

Реформи, на жаль, буксують, а ось що вдається нашій країні – то це ростити мільярдерів. Нині їх вже 10. Зокрема, ввійшов до цієї десятки і колишній віце-прем’єр уряду  який займався реформами Сергій Тігіпко. Я розумію, що боротися треба не з багатством, а з бідністю, але до впровадження нових ідей потрібно ставитися виважено. На мою думку, в першу чергу необхідно реформувати економіку країни та залучати інвестиції, тоді і з’являться кошти, які можна буде вливати у впровадження реформ в інших галузях. 

Нині міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова скаржиться, що на місцях медичну реформу саботують. Але яка може бути реформа, якщо немає достатньої кількості автомобілів «швидкої допомоги», сучасного обладнання та технологій в лікарнях? А реформування завжди потребує коштів, безкоштовним не буває.

І реформувати галузі необхідно не всі зразу, а поступово. Коли люди побачать гарні результати в одній з них, то вони тоді повірять і в інші.

До списку новин