загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Презентація на тему: «Підготовка та супровід пенсійної роботи в Україні»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Катастрофічне погіршення стану пенсійної системи в нашій країні та негативні наслідки фінансово-економічної кризи формують системні ризики для функціонування усієї системи соціального захисту громадян та розвитку ринків фінансових послуг у середньостроковій перспективі. 

Провідні експерти та результати соціологічних досліджень зазначають різке занепокоєня громадян станом пенсійної системи в Україні,а також констатують зниження довіри населення до фінансових установ та зменшення попиту на фінансові послуги в цілому.Разом з тим необхідність структурних реформ на ринках фінансових послуг,зокрема проведення пенсійної реформи,запровадження системи обов`язкового медичного страхування,розвиток іпотеки,споживчого кредитування та масових соціально важливих видів страхування,потребує ефективної державної політики щодо підвищення фінансової культури населення.

У зв`язку з цим,пропонуємо прийняти участь  в роз`яснювальній-інформаційнній презентації на тему: «Підготовка та супровід пенсійної роботи в Україні», яка відбувається щотижня.

Питання до розгляду

 

- Роль пенсійної реформи у вирішенні економічних,інвестиційних та соціальних питань. - Державна політика щодо сприяння запровадженню пенсійної реформи в Україні. - Необхідність реформування пенсійної системи в Україні,як однієї з найважливіших складових системи соціального захисту населення. - Роль фінансових консультантів у супроводі пенсійної реформи. Сучасні технології підготовки фахівців.

Захід проводиться на комерційній основі за підтримки керівників  та фахівців структур з Польщі

 

Консультує  та інформує «ІСК Груп»., Київ, вул.Курська 13 Е,офіс 2. www.ickgroup.com.u

 

Тел. для довідок:  +38067-455-8939.

 

Адреса для резюме: stytsyshyn@gmail.com

До списку новин