загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заманювання легальним працевлаштуванням

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Польська влада планує спростити легальне працевлаштування хатніх робітниць, якими нерідко в Польщі працюють громадяни України. І серед яких великий відсоток кваліфікованих спеціалістів із вищою та середньою спеціальною освітою.

Про заманювання легальним працевлаштуванням повідомляють усі центральні ЗМІ Польщі, як про одну із найважливіших новин, що виходять з польського уряду. Зокрема, польські журналісти повідомляють, що міністерство праці та соціальної політики Польщі вже почало підготовку відповідного законопроекту. Законом планується передбачити скорочення бюрократичної тяганини, пов'язаної з легальним працевлаштуванням людей, які допомагають з хатньою роботою, як для роботодавців, так і для самих працівників, передбачивши привабливі умови оподаткування.

"Йдеться про осіб, які готують їжу, прибирають, а також допомагають наглядати за старими людьми. Міністерство оцінює, що новим законом можуть скористатися 120-150 тис. чоловік, які сьогодні в більшості випадків працюють "на чорно", - пише Gazeta Wyborcza.

За оцінками експертів, до 2035 року кількість пенсіонерів у 38-мільйонній Польщі зросте до 9,6 із нинішніх 6,4 млн. чоловік, і на одного пенсіонера припадатиме лише два працівники (зараз чотири).

З половини 2007 до 2012 року польські роботодавці зареєстрували для українців близько 750 тис. заявок на працевлаштування за спрощеною схемою, частина з яких, за даними польської влади, була використана лише для одержання візи, а не для того, щоб дійсно працювати в Польщі.

Повністю інформація за адресою:

//www.unian.ua/news/550505-schob-doglyadati-pensioneriv-polschi-potribni-legalni-zarobitchani.html

До списку новин