загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін хоче, щоб студентам, спортсменам, журналістам та пенсіонерам візи до Ісландії видавали безкоштовно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінету Міністрів прийняв розпорядження схвалив проект міжурядової українсько-ісландської Угоди про спрощення віз .

 

Як повідомляє прес-служба КМУ, положеннями міжурядової Угоди визначаються категорії громадян, які отримуватимуть 5-річні багаторазові візи (батьки та діти громадян України, які мають дозвіл на перебування в Ісландії, бізнесмени, журналісти, офіційні особи центральних та місцевих органів влади, постійні члени офіційних делегацій), а також категорії осіб, яким оформлюватимуться 1-річні багаторазові візи (діячі науки, культури, спортсмени, учасники програм обміну між спорідненими містами, професійні перевізники, члени екіпажів поїздів).

Передбачається також встановлення безоплатного порядку оформлення віз низці категорій громадян України (дружина/чоловік, батьки та діти громадян України, які мають дозвіл на перебування в Ісландії, учні, студенти, громадяни, які подорожують з гуманітарною метою, інваліди та особи, які їх супроводжують, спортсмени та особи, які їх супроводжують, журналісти, професійні перевізники, члени екіпажів поїздів, пенсіонери, діти віком до 18 років та залежні особи віком до 21 року, члени офіційних делегацій, представники центральних та місцевих органів влади, учасники програм обміну між спорідненими містами).

Планується, що Угоду буде підписано міністрами закордонних справ України та Ісландії після узгодження термінів.

До списку новин