загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У науковій бібліотеці звучатиме музика репресованого композитора Василя Барвінського

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

20 лютого у читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбудеться літературно-музичний вечір «Вони прославили наш край», присвячений 125-річчю від дня народження Василя Барвінського, повідомляє «Номер один».

В історії української музичної культури Василь Барвінський займає особливе місце. Він – видатний композитор, піаніст, музичний критик, педагог, диригент, талановитий учений, мистецтвознавець, класик українського імпресіонізму та активний громадський діяч.

Саме Любовнайбільша цінність, яку несе в собі музика Василя Барвінського, сповнена натхненної лірики, глибоких драматично-емоційних злетів, героїко-патріотичних почуттів, високої духовності. Виходячи з народних джерел, вона промовляє до людських сердець, глибоко укоріненими ментальними архетипами, сенс і значимість яких зрозумілі людству.

Початок – о 15 годині.

До списку новин