загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Азарова хочуть полегшити життя пенсіонерам ЧФ РФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерства оборони Росії та України хочуть спростити процедуру отримання пенсії військовослужбовцями Чорноморського флоту РФ в Севастополі  

 

Як повідомили «Коментарям» у Міністерстві оборони України, про це йшлося під час зустрічі глави відомства Павла Лебедєва з його колегою з Російської Федерації Сергієм Шойгу, який з робочою поїздкою відвідує Чорноморський флот.

«Можливість спільного будівництва житла для військовослужбовців України та Росії - це показник того, що ми можемо при бажанні двох сторін знаходити конкретні рішення», - зазначив Лебедєв.

Також обговорювалися питання, пов´язані з військовими пенсіонерами РФ.

«Потрібно вирішити питання на законодавчому рівні, щоб вони могли отримувати свої пенсії в Севастополі, що значно полегшить цю процедуру для людей», - сказав Лебедєв.

При цьому він підкреслив, що згідно з чинною процедурою, військові пенсіонери РФ для отримання пенсії повинні їхати до Росії, що завдає їм незручностей.

«Рішення на законодавчому рівні між нашими країнами зніме цю проблему та додасть позитиву для економіки Севастополя, тому що гроші будуть приходити сюди, а відповідно податки й видатки», - зазначив Лебедєв.

Сторони також обговорили питання спільного базування в Севастополі Військово-Морських Сил України і Чорноморського флоту РФ, двосторонню військово-технічну співпрацю.

Нагадаємо, в квітні 2010 року Росія та Україна підписали угоду, що продовжує перебування Чорноморського флоту РФ в Криму після 2017 року на 25 років з можливістю подальшої пролонгації дії угоди на п´ятирічні періоди за взаємної згоди сторін.

До списку новин