загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестивалі березня 2013

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Фестиваль подарунків ручної роботи у Чернівцях

 

У Чернівцях 2-3 березня 2013 року в ТРЦ DEPOt пройде весняний фестиваль подарунків ручної роботи DecoRush.

Захід буде присвячений 8-му березня, тематиці початку весни.

Фестиваль "Бойове братерство. Соколове. Березень 43-го" у Харкові

 

У період з 6 по 10 березня 2013 року планується проведення міжнародного військово-історичного фестивалю "Бойове братерство. Соколове. Березень 43-го".

Фестиваль присвячений 70-річчю Харківських наступальній та оборонної операцій 1943 року і має основною метою вшанувати пам'ять радянських і чехословацьких воїнів.

У «Замку Радомисль» будуть битись середньовічні лицарі

 

«Замок Радомисль» у місті Радомишль (Житомирська область) запрошує всіх бажаючих 8 березня взяти участь у святкуванні Міжнародного жіночого дня «8 березня» в куртуазному дусі.

Буде можливість не тільки побачити бій-вистава лицарів у середньовічних латах, але й спробувати себе в ролі справжнього лицаря.

Фестиваль вина у Берегові

 

З 8 по 10 березня 2013 року у Берегові на Закарпатті відбудеться XIII традиційний міжнародний фестиваль вин.

Винний фестиваль пройде в центрі міста Берегово.

Шевченківські дні у Львові

 

9 та 10 березня у Львові відбудуться "Шевченківські дні.

Традиція вшановувати пам'ять Тараса Шевченка в березні має у Львові давню історію. Центром святкувань стає майданчик перед пам'ятником Т. Шевченку, де звучать його вірші та пісні, і кожен охочий може пізнати і осягнути "свого" ​​Шевченка.

Фестиваль камерної та симфонічної музики "Amadeus-2013" у Херсоні

 

З 10 березня по 7 квітня 2013 року Херсонська філармонія представить ХХ ювілейний фестивалькамерної та симфонічної музики "Amadeus -2013" в якому візьмуть участь кращі вітчизняні та зарубіжні колективи і виконавці.

XIII Міжнародний форум “Музика молодих” у Києві та Львові

 

З 11 по 30 березня 2013 року відбудеться XIII Міжнародний форум “Музика молодих” (МФММ). Цьогорічне видання Форуму вперше пройде у форматі Української бієнале нової музики.

В рамках Бієнале відбудуться II Київські міжнародні майстер-класи нової музики COURSE (Київ, 11.03-16.03), Лабораторія музичної критики LAB (Київ – 22.03 / Львів – 23.03) і 14 концертів нової музики європейських і українських композиторів (Київ/Львів, 11.03-30.03).

Міжнародний форум «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє» у Львові

 

13-14 березня у Львові відбудеться Міжнародний форум «Галицька кухня: славні традиції, велике майбутнє».

Участь у форумі візьмуть декілька десятків рестораторів, кухарів, науковців, письменників, журналістів з України та Польщі. Вони не лише виступатимуть із доповідями, але й дискутуватимуть про те, чим назагал є галицька кухня.

Відкриття турніру "Витязь Київського Дитинця" під Києвом

 

16 березня 2013 в Парку "Київська Русь" відбудеться відкриття Міжнародного турніру з історичного фехтування "Витязь Київського Дитинця".

З урочистого відкриття фестивалю "Витязь Київського Дитинця" стартує сезон 2013 року в "Парку Київська Русь", що в районі Обухова під Києвом. У рукопашному бою зійдуться представники клубів історичної реконструкції.

Фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле”

 

16-17 березня 2013 року в м. Хуст Закарпатської області в рамках святкування 74-річниці проголошення державної незалежності Карпатської України відбудеться V відкритий фестиваль-конкурс стрілецької пісні “Красне поле”.

Фестиваль проводиться з метою пропаганди творів національно-патріотичного звучання, які оспівують славетні подвиги українського народу, виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, його історичного минулого, виявлення молодих і талановитих виконавців.

У Білгород-Дністровській фортеці пройде свято Масляної

 

17 березня в Білгород-Дністровській фортеці відбудеться святкування Масниці.

Під час свята будуть відтворені старовинні обряди та проходитимуть народні гуляння.

Фестиваль молодої театральної творчості «Театр. Дебют. Ялта» в Ялті

 

22 - 27 березня 2013 року в Ялті пройде фестиваль молодої театральної творчості «Театр. Дебют. Ялта».

Проводиться з метою розвитку та популяризації молодіжної театральної творчості, міжнародного обміну творчими досягненнями й досвідом. У фестивалі можуть взяти участь необмежена кількість молодіжних театральних колективів.

Фестиваль відбудеться в театрі ім.Чехова (Ялта, вул. Катерининська, 13).

Фестиваль мистецтв "Ялтинські канікули"

 

На 27-31 березня 2013 року в Ялті заплановано проведення XII міжнародного фестивалю мистецтв «Ялтинські канікули».

Міжнародний фестиваль мистецтв «Ялтинські канікули» проводиться щорічно в Ялті під девізом «Мир. Молодь. Мистецтво» з метою підтримки міжнародного молодіжного фестивального руху, а також популяризації аматорського художньої творчості.

Парад тюльпанів у Криму

 

Параду тюльпанів 2013 в Нікітському ботанічному саду починається з останньої декади березня і триватиме до середини травня. Залежно погоди строки можуть змыщатися на 7-10 днів у ту або іншу сторону.

Під час Параду тюльпанів 2013 в ботсаду, змінюючи один одного, зацвітуть понад 150 сортів тюльпанів. З них 23 сорти селекції самого ботсаду. Всього до свята співробітники саду зазвичай висаджують більше 100 тис. цибулин тюльпанів.

Фестиваль "АНІМА" у Києві, Одесі та Донецьку

 

Жіночий фестиваль «Аніма» - це унікальна подія, яка представляє на одному майданчику впродовж двох днів понад 50 майстер-класів, лекцій і семінарів, кінотренінгов по тематиках взаємин між чоловіком і жінкою, кар'єри, краси, моди, іміджу, здоров'я, хобі та всього , що може зацікавити сучасну жінку.

Дати фестивалів: 9-10 березня м. Одеса Одеська кіностудія 16-17 березня м. Київ Український дім 23-24 березня м. Донецьк Готель "Shahtar Plaza"

До списку новин