загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестивалі квітня 2013

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Парад тюльпанів у Криму

 

Параду тюльпанів 2013 в Нікітському ботанічному саду починається з останньої декади березня і триватиме до середини травня. Залежно погоди строки можуть змыщатися на 7-10 днів у ту або іншу сторону.

Під час Параду тюльпанів 2013 в ботсаду, змінюючи один одного, зацвітуть понад 150 сортів тюльпанів. З них 23 сорти селекції самого ботсаду. Всього до свята співробітники саду зазвичай висаджують більше 100 тис. цибулин тюльпанів.

Фестиваль гумору «Гуморина 2013» в Одесі

 

Фестиваль гумору "Гуморина 2013" стартує в Одесі 1 квітня опівдні біля Оперного театру і завершиться пізно ввечері дискотекою для молоді на Куликовому полі. Свято традиційно стартує біля Оперного театру, після чого почнеться Парад Гумору - карнавальна хода від Соборної площі по вулиці Дерибасівській.

Вело-скелелазний фестиваль у Бахчисараю

 

У Бахчисарайському районі Криму 5 квітня планується початок весняний вело-скелелазний фестиваль.

До участі у заході запрошуються всі бажаючі. Фестиваль проводиться з метою популяризації велоспорту та альпінізму.

Фестиваль завершиться 12 квітня.

Фестиваль писанок у Львові

 

З 6 квітня по 5 травня в центрі Львова пройде III Фестиваль писанок, який перетворить місто на справжній музей писанки під відкритим небом.

У ці дні місто перетвориться на музей писанки під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оформлятися писанки: з гілок, квітів, кульок, шоколаду, пінополістиролу, дерева і т.д.

Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю писанок.

Виставка весняних квітів у Києві

 

У квітні на Співочому полі в Києві планується відкриття постійно діючої міської виставки квітів. В її рамках пройде III міська виставка тюльпанів "Весняний феєрія".

Протягом декількох весняних тижнів на території Печерського ландшафтного парку в Києві цвістимуть десятки тисяч тюльпанів, гіацинтів, ірисів, нарцисів і крокусів.

До списку новин