загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна – у списку найбільш інноваційних країн світу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна опинилася на 42 позиції серед 50 інноваційних країн світу.

Рейтинг складений агентством Bloomberg, повідомляє «Укрінформ».

В якості критеріїв було виділено сім чинників. Перший – інтенсивність проведення науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт (НДДКР) щодо внеску у ВВП. Другий – рівень продуктивності праці. Третій – концентрація високих технологій. Четвертий – число дослідників у відсотках на 1 мільйон осіб. П’ятий чинник – продуктивність промисловості. Шостий – рівень освіти. Останнім чинником є патентна активність.

За інтенсивністю НДДКР Україна отримала 37 місце, продуктивність праці – 69, концентрація високих технологій – 47, число дослідників – 39, продуктивність промисловості – 34, рівень освіти – 6, патентна активність – 17.

Перше місце в рейтингу дісталося США, друге місце посіла Південна Корея, третєНімеччина, четверте, – Фінляндія, пятеШвеція.

До списку новин