загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Один їхній годинник — як 300 тисяч звичайних пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вітчизняний фотограф Влад Содель, який документує будні української еліти, став свідком безмежної розкоші чиновників у високих державних кабінетах, зокрема суддів. На своїх робочих місцях багато з них хизуються годинниками, вартість яких перевищує місячну пенсію... 300 тисяч середньостатистичних пенсіонерів.

Минулої П’ЯТНИЦІ, під час з’їзду суддів, журналіст “уполював” своїм об’єктивом хронометр марки Vacheron Constantin The Jubile 1755 85250/000G-9141, який носить суддя Вищого господарського суду Олександр Удовиченко. Згідно з каталогом, вартість цього годинника - 41 500 доларів. Місяць тому такий же екземпляр репортер бачив на руці міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова.

Люблять коштовні речі і у суді Конституційному. За словами фотографа, суддя КС В’ячеслав Овчаренко носить годинник марки Breguet Marine Chronograph 5827bb/12/9z8, вартість якого становить 32 400 доларів. А от зап’ястя колишнього голови КС Андрія Стрижака прикрашає хронометр Ulysse Nardin Dual Time 246-55/32, за який треба викласти більше 22-х тисяч доларів.

Колишній голова Печерського райсуду Володимир Колесниченко з’являється на людях із золотим Breguet Classique 5177BB/29/9V6 - за $ 23 700. Його наступниця Інна Отрош носить окуляри від Cartier, що потягнуть на тисячу “зелених”, і золотий з діамантами годинник Chopard La Strada за 12 тисяч “баксів”. Але перевершив усіх президент Віктор Янукович. Як засвідчило об’єктивне око фотоапарата, у період з 2006-го по 2012 роки він носив годинники вартістю від 107 до 165 тисяч доларів...

До списку новин