загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За два тижні до 102-річчя кинула курити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Британка Клара Ковелл кинула палити за два тижні до свого 102-го дня народження. За своє життя вона викурила понад 60 тис. цигарок.

Ковелл живе сама у передмісті Престона, графство Ланкашир. Минулого тижня святкувала день народження в пабі. На вечірку запросила лише рідних.

— Вона в пабі почувається, як вдома. Скільки пам'ятаю, мама завжди знаходила хвилинку, аби подиміти у барі, — каже донька довгожительки 73-річна Валері Хотон.

Клара Ковелл, яка все життя пропрацювала швачкою, почала курити у 19 років. Відтоді не розлучалася з цигаркою навіть на день.

Британка вирішила відмовитися від шкідливої звички на прохання родичів, які побоювалися випадкової пожежі від недопалка.

— Секрет маминого довголіття — міцна сигарета і чашка чаю з віскі. А ще важка робота і бідність, — каже друга дочка 69-річна Лінда Фовлер, яка живе у Канаді.

Розповідає, що мати в дитинстві перехворіла на туберкульоз. Після того майже ніколи не вживала ліків.

— Обожнюю танцювати. Мої улюблені — вальс і фокстрот. У молодості так витанцьовували й приспівували, коли поверталися з клубу додому, що бувало поліція підходила, — розповідає Клара Ковелл.

Зі своїм покійним чоловіком Джорджем Клара виховала чотирьох дітей. Усі зараз пенсіонери. Має дев'ятьох онуків, 12 правнуків та чотирьох праправнуків.

До списку новин