загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Домашній їжачок приймає ванну. Відео

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Маленький їжачок на прізвисько Амброзія не сильно зрадів, коли опинився в руках у господаря та ще й над "ванною" із водою.

 

На відео, яке набрало більше 100 тис. переглядів, видно, як домашній улюбленець починає хвилюватися, по мірі того, як господар опускає його вниз.

Утім, Амброзія використовує всім відомий прийом захисту їжаків - "скручується в кульку". Після цього, він спокійно тримається на воді, плаває та, наче, дослухається до своїх відчуттів.

За словами господаря, це був перший раз, коли улюбленцю вдалося поплавати на спині.

Як зазначає The Daily Mail, африканські карликові їжаки були дуже популярними домашніми тваринами, протягом кількох років у США. У 2008-ому році захоплення потрапило до Великобританії, де тваринку продавали за 190 фунтів стерлінгів (майже 2500 грн.).

Посібники із догляду за цими їжаками радять купати їх один раз на 1-2 тижні у теплій воді. 

ВІДЕО дивіться тут: //life.pravda.com.ua/society/2013/02/27/122140/

До списку новин