загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В ЄС найкраще здоров'я у жителів Мальти, Швеції, Люксембургу, Греції та Ірландії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Серед країн Євросоюзу найдовша тривалість здорового життя зафіксована у громадян Мальти, Швеції, Люксембургу, Греції та Ірландії.

Про це засвідчили оприлюднені у вівторок дані Євростату, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу.

«Серед країн ЄС у 2011 році найбільша кількість років здорового життя від дня народження була зафіксована в жінок та чоловіків на Мальті (71 та 70 років, відповідно), Швеції (70 та 71 рік), а також у Люксембурзі, Греції й Ірландії (відповідно по 67 та 66 років)», - повідомляє Євростат.

Водночас найнижчий поріг тривалості здорового життя зафіксовано у Словаччині (52 роки для жінок і чоловіків) та Словенії (54 роки).

Загалом для 27 країн-членів Євросоюзу середня тривалість здорового життя становить 62 роки, констатує Євростат.

Як пояснюють в Євростаті, під умовами «здорового життя» розуміється відсутність серйозних обмежень, проблем у життєдіяльності людей за станом здоров'я. Відповідно до методики соціологічного дослідження опитані особи самі визначали віковий поріг, до якого вони не мали проблем зі здоров'ям.

До списку новин