загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Заплатив квартплату – чекай на подарунок!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Унікальну на сьогодні акцію започаткувала та провела управляюча кампанія ТзОВ «І.Т.В. Сервіс Плюс» з нагоди своєї першої річниці.

Серед мешканців Мукачева, які заключили договір з цією фірмою та щомісяця вчасно сплачують комунальні послуги (квартплату), були розіграні цінні призи. Як розповіли нам у адміністрації, щоб розіграти призи, були залучені фахівець-комп’ютерник та місцеве телебачення, яке слідкувало за процедурою. Ідея з «барабаном» та витягуванням номерів абонентів була забракована через надмірно велику кількість учасників. Отже, за жеребом спеціальної програми призи отримали: Електричний чайник – Рахмана Тетяна Олександрівна; Праска – Тарасенко Сергій Федорович; Мікрохвильова піч – Мангур Магдалина Юріївна; Пилосмок – Попович Вікторія Львівна; Мобільний телефон – Харачко Володимир Євгенович; Головний приз – 32-дюймовий LCD-телевізор – Маркова Ірина Іванівна. Призи вручав особисто директор «І.Т.В.Сервіс Плюс» Ігор Запотічний, який наголосив, що такі акції будуть проводитись набагато частіше, ніж раз у рік. Вже скоро стартує нова акція, переможець якої отримає суперприз. Який саме, дирекція поки-що тримає у секреті. Один з переможців акції, пенсіонер Вікторія Попович, поділилась своїми враженнями: «Я все життя звикла вчасно платити за комунальні послуги, тому, що вчасно сплачена квартплата є запорукою належного утримання нашого будинку. Але вперше це було кимось оцінене, і дуже приємно отримати подарунок. Дуже хотілось би, щоб і інші надавачі комунальних послуг - електромережа, газове господарство, водоканал - робили такі розіграші. Я бачу, що з приходом нової фірми, почались якісь зрушення – у дворах стало набагато чистіше». Інший переможець, Магдалина Мангур, теж не приховувала радості: «Коли мені подзвонили і сказали, що я виграла мікрохвильову піч, я не повірила. Навіть відповіла, мовляв, сьогодні 1 березня а не 1 квітня, тому передзвоніть пізніше. Повірила тільки, коли директор мені дав у руки мікрохвильовку. Дуже сподіваюсь, що молода фірма нарешті наведе лад у нашому господарстві, бо ЖРЕПи залишили їм у спадок важку картину». Головний приз - 32-дюймовий LCD-телевізор довелося доставляти до переможця, Ірини Маркової, додому. Жінка настільки розгубилася, що не могла зрозуміти, за що вона отримала такий цінний приз. «Це від Андрія Вікторовича, напевне» – питала вона. Отже, редакція приєднується до вітань і переможцям унікальної акції, і компанії «І.Т.В.Сервіс Плюс» з їх першою річницею. Сподіваємось, що фраза, винесена у заголовок стане дійсністю: «Заплатив квартплату – чекай на подарунок!»

До списку новин