загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як привітати бабусю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Порадувати рідну людину буває неймовірно складно. Нам здається, що ми знаємо наших близьких на всі сто, але коли доходить до справи - бігаємо по магазинах з великими очима в пошуках відповідного подарунка і ніяк не можемо зрозуміти, що ж насправді потрібно цим близьким і таким незнайомим людям. Тим більше представникам старшого покоління - бабусям.

Вам знадобиться

 

Телефон, інтернет, гроші.

Інструкція

 

1.    Порадуйте близьку людину музикою. Зателефонуйте на радіо і замовте музичне привітання. Згадайте, яку пісню наспівує ваша бабуся, коли готує обід або просто знаходиться в гарному настрої? Замовте пісню у виконанні артиста, ім'я якого ви чуєте від неї найчастіше.

2.    Подаруйте бабусі фільм, який вона любила дивитися в молодості - про те, що це за фільм запитаєте, наприклад, у своїх батьків. Ви побачите, як порадують вашу бабусю спогади, пов'язані з коханою кіноісторії. І найголовніше - подивитися фільм разом з нею. Це буде для неї найкращим подарунком.

3.    Привітати бабусю легко - просто прийдіть до неї з квітами і залишіться на весь день. Відкладіть всі справи, вимкніть мобільний телефон, щоб не вискакувати на які-небудь надстрокові переговори через кожні п'ять хвилин. Нарешті покуштуйте її диво-млинців, від запрошення на які ви звикли відмовлятися, посилаючись на роботу / навчання / поїздки / нездужання і т.д. Подаруйте бабусі вашу увагу, турботу - такі речі залишаються найкращими подарунками на всі часи.

Зверніть увагу

 

Не даруйте технічно складних речей - стільникових телефонів, побутових приладів - людині в похилому віці складно буде розібратися з ними. Краще зробити подарунок, що демонструє вашу подяку і турботу.

Корисні поради

 

Організуйте маленький домашній спектакль спеціально на честь свята вашої бабусі, ставте музику, запрошуйте її на танець, звозите за місто, поновіть сімейний фотоальбом, складіть генеалогічне дерево вашої сім'ї - покажіть бабусі, що цінуєте її, як частину своєї власної історії.

До списку новин