загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Топ-7 речей, на яких не можна заощаджувати

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для того, щоб завжди бути здоровою, гарною, доглянутою тв врівноваженою, варто подумати про речі, на яких краще не заощаджувати.

Якість продуктів

Це перша річ, на якій не можна економити. Купуючи продукти харчування, керуйтеся принципом: краще купити трохи дорогих і якісних продуктів, ніж велику кількість їжі сумнівної якості. Прозапас продукти також краще не купувати — вони псуються та займають багато місця. В ідеалі їжа повинна бути свіжою 1 різноманітною, без використання майонезу та інших покупних соусів.

Відпочинок

Не відмовляйте собі в повноцінному відпочинку. Це не просто задоволення, а необхідність. Відсутність якісного відпочинку погано позначається на настрої, здоров‘ї та працездатності.

Здоров’я

Не економте й на якісному медичному обслуговуванні. Щорічне обстеження здатне виявити проблеми зі здоров'ям на самій ранній стадії, коли їх лікування навіть у дорогий клініці обійдеться набагато дешевше, ніж якщо захворювання буде запущено.

Косметика

Купуйте тільки якісні продукти для догляду за шкірою, волоссям і нігтями. Вдавайтеся до послуг тільки високопрофесійних косметологів та перукарів — тільки в такому випадку ви будете виглядати по вищому розряду!

Духовний розвиток

Дбайте про свою душу та духовний розвиток. Відвідуйте церкву, ходіть на тренінги і семінари з саморозвитку, займайтеся улюбленим хобі. Все це допоможе вам зберігати душевну рівновагу в будь-якій ситуації й ефективніше вирішувати різні життєві завдання.

Спілкування з близькими

Не можна заощаджувати і на спілкуванні з рідними та коханими людьми. Дуже часто на це не вистачає часу, однак таке спілкування необхідно, щоб відчувати себе потрібною, коханою та бажаною.

 

Безпека та обачність

Не забувайте і про власну безпеку. Вчасно відправляйте автомобіль на техогляд і ремонтуйте всі несправності. Не вважайте непотрібними витрати на сигналізацію. Викликайте таксі, а не ловіть випадкового приватника.

До списку новин