загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Всесвітній рейтинг добробуту пенсіонерів: Україна на 72 місці - після Болівії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відповідно до всесвітнього рейтингу добробуту пенсіонерів NATIXIS, літні українці за рівнем і якістю життя посідають 72 місце в світі. На території колишнього СРСР ситуація варіюється від стерпної до катастрофічної.

Першою в рейтингу стала Норвегія, за нею йдуть Швейцарія, Люксембург, Швеція, Австрія, Фінляндія, Нідерланди, Данія, Німеччина, Франція та Австралія. Замикають список Коморські острови, Демократична республіка Конго і Зімбабве.

Найвище 38-е місце в рейтингу з пострадянських держав посідає Литва, за нею йде Естонія (43) і ... Білорусь (47). Інших республік колишнього СРСР у першій третині списку з 150 країн і територій немає. Латвія знаходиться тільки на 65-му місці, Казахстан - на 66-му, Росія на 70-му - відразу після Домініканської республіки, а Україна на 72-му - слідом за Болівією.

Інші пострадянські країни виявилися в другій половині списку: Молдова (76), Киргизстан (78), Вірменія (80), Грузія (89), Азербайджан (93), Узбекистан (105), Таджикистан (117). У самому низу списку, на 142 місці між Того і Нігером виявився Туркменістан.

Рейтинг NATIXIS, однієї з найбільших світових компаній з управління активами, враховує цілий ряд параметрів за чотирма основними напрямками: охорона здоров'я, матеріальне благополуччя, фінансова ситуація і якість життя.

До списку новин